aplicatii iptv romania online

Top cele mai bune 14 aplicatii iptv 2022 pentru vizionarea canalelor tv romanesti

ROYAL IPTV – ROYAL IPTV este o aplicaţie de streaming ce poate fi utilizată de toate dispozitivele LG, cu sistem de operare minim webOS 4.0, Android TV şi Android Box şi Samsung TV, cu sistem de operare Tizen. Cu un design simplu şi ajustabil, ROYAL IPTV se bucură de multiple recenzii pozitive din partea utilizatorilor.

Royal IPTV este o aplicatie ce ruleaza cu licenta,va da sansa sa probati aplicatia pentru cateva zile,iar apoi trebuie sa intrati pe site-ul lor pe link-ul de pe ecran cand expire acele zile de proba si sa platiti licenta. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data AICI.

aplicatia net iptv

NET IPTV – una dintre cele versatile aplicaţii de streaming IPTV, aceasta este disponibilă pentru telefoanele Android, pentru iPhone, Xiaomi, pentru televizoarele Samsung Tizen TV, LG TV, Sony Bravia TV, Android TV, pentru Ipad, TCL, Philips şi Sharp. Design-ul este atractiv şi prietenos pentru utilizatori, iar costurile lunare sunt mai mici decât cele ale altor platforme. De asemenea, NET IPTV oferă şi o perioadă gratuită de probă.

Net IPTV este a 2 a cea mai folosita aplicatie de clientii nostrii, aveti 7 zile de proba, apoi o sa va apara pe ecran „Limited time expired” si un link https://www.netiptv.eu/Payment intrati pe el si acolo puteti platii licenta. Net IPTV are 2 tipuri de licenta:

  1. O licenta ce se plateste pentru 24 luni si costa 5.79Euro
  2. O licenta ce se plateste doar o singura data si apoi puteti folosii toata viata aplicatia, care costa 13.79Euro.

aplicatia smart iptv

SMART IPTV – aplicaţia SMART IPTV, la rândul său, tot multiplatform, vizează utilizatorii de dispozitive LG Smart TV sau LG web OS, Samsung Tizen TV, MAG STB, Android TV, Amazon Fire TV. Din păcate, design-ul site-ului nu este atrăgător şi nu oferă foarte multe informaţii despre aplicaţie, însă, comparativ cu aplicaţiile precedente, SMART IPTV este disponibilă şi utilizatorilor Google TV.

Smart IPTV este una din cele mai folosite aplicatii de catre clientii nostrii. Aceasta ca si majoritatea aplicatiilor de IPTV are o perioada de proba de cateva zile gratuit, apoi o sa va apara pe ecran un mesaj in engleza ca trebuie sa intrati pe link-ul https://siptv.eu/activation/ si sa platiti licenta pentru a folosii aplicatia in continuare. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data.

aplicatia smart tv club

SMARTTV CLUB – una dintre cele mai cunoscute şi utilizate aplicaţii pentru Smart TV. Este uşor de utilizat, iar interfaţa aplicaţiei este foarte bine organizată şi confortabilă pentru client. Se poate utiliza pe dispozitive LG Smart TV, LG web OS, Samsung Smart TV şi Tizen.

Aplicatia SmartTV Club este o aplicatie de IPTV gratuita fara licenta, daca aveti tv LG sau Samsung puteti sa o instalati urmarind tutorialele lor de pe site de aici: https://smarttv.club/download/

aplicatia set iptv

SETSYSTEME – cu o interfaţă şi un software uşor de customizat, SETSYSTEME se prezintă ca fiind una dintre aplicaţiile indispensabile de IPTV. Facil de utilizat, din păcate, SETSYSTEME poate fi utilizată doar pentru TCL, televizoarele Samsung Smart şi tabletele Android.

Aplicatia Set IPTV face parte tot din categoria aplicatiilor IPTV care primiti o proba gratuit de cateva zile, iar apoi trebuie sa intrati pe site la ei si sa platiti licenta doar o singura data, care costa 15.72Euro. De obicei dupa perioada de proba de 7 zile o sa va apara pe ecran link-ul de plata al licentei sau puteti intra aici si sa platiti licenta: https://setsysteme.com/act.app

aplicatia flix iptv

FLIX IPTV – Este una dintre cele mai folosite aplicatii de streaming printre clientii nostrii dupa aplicatiile Smart IPTV si Net IPTV. Aplicatia poate fi instalata pe orice dispozitiv android, pe Samsung TV, Amazon Fire Sticks sau LG Web OS.

Flix IPTV este cam a 3 ea cea mai folosita aplicatie de catre clientii nostrii si este disponibila si pe Android si pe IOS. La fel ca celalte aplicatii cu licenta si la aceasta se plateste dupa o perioada de proba 7 sau 10 zile, iar costul licentei este de 7.99Euro si se plateste o singura data. Licenta poate fi platita aici: https://flixiptv.eu/activation

aplicatia small tv iptv

SmallTV – Este o aplicatie disponibila momentan doar pe tv-urile Samsung si urmeaza sa fie disponibila si pe tv-urile LG din informatiile lor. Aceasta aplicatie de streaming poate fi folosita in cazul in care nu reusiti sa instalati alta aplicatie pe Samsung TV.

Aplicatia SmallTV ofera o proba de 10 zile gratuite, iar apoi trebuie sa platiti licenta la ea pe site la ei: https://smalltv.me/activate.php Acestia au 2 tipuri de licenta:

  1. 2Euro pentru 400 de zile
  2. 4Euro pentru 900 de zile

Aici aveti un tutorial cum sa instalati aplicatia SmallTV pe televizoarele Samsung.

aplicatia iptv extreme pro

IPTV Extreme Pro – Este o aplicatie de streaming care e foarte ieftina licenta costa undeva la 1 euro, comparativ cu alte aplicatii care costul pleaca undeva de la 5.49 Euro pana pe la 17 Euro. Iar aceasta aplicatie o folosesc de cativa ani pe telefonul meu Android si n-am avut niciodata probleme, merge perfect.

aplicatia smart one iptv

Smart One IPTV – Aceasta aplicatie nu este foarte veche precum aplicatia Smart IPTV, dar ofera o calitate foarte buna si are 2 tipuri de licenta, una anuala ce costa 2.50 Euro sau licenta pe viata (lifetime) care costa 12.99 Euro.

aplicatia mega iptv

Mega IPTV – Aplicatia aceasta este similara la pret cu Smart IPTV, doar cu o mica diferenta de cativa centi in plus (Cost 5.79Euro). Este foarte buna si aceasta, doar ca nu este atata de populara precum alte aplicatii de IPTV.

aplicatia flex iptv

Flex IPTV – Este similara cu aplicatia Mega IPTV, nefiind asa de populara deoarece nu este atat de veche precum celalte aplicatii de IPTV, dar este o aplicatie modesta. Iar aceasta are 2 tipuri de licenta, una anuala care costa 5.95Euro sau cea pe viata (lifetime) care costa 12.95Euro.

aplicatia gse smart iptv

GSE Smart IPTV – Este o aplicatie gratuita (free), dar are si optiunea cu licenta care costa 3.99 dolari. Are foarte multe optiuni in meniu si usor de folosit, poate fi folosita si pentru a reda imaginea de pe telefon pe TV daca acesta are aceasta optiunea sau prin Chromecast. Aplicatia se gaseste doar pe dispozitivele IOS.

aplicatia tivimate iptv player

TiviMate IPTV Player – Aplicatia TiviMate este disponibila doar pe dispozitivele Android si poate fi gasita in Play Store. Din parerile oamenilor ar fi o aplicatie foarte buna, are si optiunea de Catch-Up (Inregistrarea unui program la o anumita ora ca sa puteti sa vizionati mai tarziu, in caz ca nu puteti prinde o emisiune sau un film ce se difuzeaza).

aplicatia iptv smarters pro

IPTV Smarters Pro – IPTV Smarters este o aplicatie gratuita, foarte bine gandita si arata foarte bine estetic + aceasta aplicatie poate fi gasita pe toate dispozitivele Android & IOS + pe tv-urile Smart LG si Samsung + poate fi descarcata pentru PC/Laptop cu sisteme de operare Windows 8/10 sau dispozitivele de la Apple cu MacOS.

 

Daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne scrieti un mesaj pe WhatsApp, Telegram, Facebook, Email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *