Oferte

IPTV Romania este cel mai mare provider de IPTV care va ofera servicii de televiziune online prin internet care va pune la dispozitie canele tv romanesti online, canale straine online din (17+ tari) Vezi grila de canale + filme vod, canale de desene animate romanesti si desene animate dublate in romana, canale de filme personalizate si filme 4k, filme 2024, canale tv si filme pentru adulti! Cere un test gratuit ca sa te convingi de calitatea serviciilor nostre si sa vezi toata grila de canale! Poti cere un test gratuit prin butonul din dreapta sus „Test Gratuit” si va redirectioneaza pe Whatsapp!

Cum poti benificia de oferte si reducerile noastre pentru abonamentele iptv? Mai jos puteti vedea explicat cum puteti primii reduceri:

Preturile abonamentelor noastre normal este de: 1 luna 12 euro3 luni 35 euro6 luni 70 euro si 12 luni 120 euro.

Daca dvs veniti si achizitionati un abonament benificiati doar de reducerile mentionate mai sus. Dar daca mai veniti cu un prieten/cunostinta primiti si mai multe reduceri. Pentru fiecare persoana recomandata de dvs vine si achizitioneaza un abonament la noi primiti o reducere dupa cum urmeaza: 

Exemplu:

Achizitionati abonamentul de 3 luni de zile care costa 35 euro, iar dvs mai veniti cu un prieten/cunostinta primiti reducere 2Euro.

Achizitionati abonamentul de 6 luni de zile care costa 70 euro, iar dvs mai veniti cu un prieten/cunostinta primiti reducere 4Euro.

Achizitionati abonamentul de 12 luni de zile care costa 120 euro,iar dvs mai veniti cu un prieten/cunostinta primiti reducere,6 euro.

La fiecare inca 1 prieten/cunostinta se mai adauga cate o reducere de 2 Euro. La fiecare abonament achizitionat de dvs de 3 , 6, 12 luni.

Aceste reduceri sunt valabile doar daca si prietenul dvs achizitioneaza un abonament de minim 3 luni de zile.

Daca aveti si alte intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati pe WhatsAppTelegramFacebook!

Multumim ca ati ales serviciile noastre de iptv!