de ce sa alegi iptv romania

Ce beneficii ofera IPTV Romania?

Televiziunea s-a schimbat. Timp indelungat, oamenii au avut de-a face cu majoritatea marilor furnizori de cablu pentru a livra canale romanesti pe televizoarele lor, dar acest model este in prezent deranjat de noile inovatii in tehnologie. Companiile de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu și Amazon Prime, au facut o gramada de bani pe piata divertismentului la domiciliu iar daca aceste noi tendinte continua tot asa vor deranja si mai mult modul traditional de cablu. 

Aici, la IPTV Romania Online, credem ca televiziune prin internet este viitorul pentru livrarea de continut pe televizoarele oamenilor. In aceast articol am vrut sa discutam putin despre ce este televiziune prin internet, despre cum este utilizata IPTV si de ce cam toata lumea crede ca este un model mai bun pentru livrarea de canale tv romanesti (continut media) atat pentru producatorii media, cat si pentru consumatorii media.

Ce este continutul media?

Definitia continutului (media) din Wikipedia, enciclopedia libera

In publicare, arta si comunicare, continutul reprezinta informatiile si experientele care sunt directionate catre un utilizator final sau un public. Continutul este „ceva ce trebuie exprimat printr-un mediu, cum ar fi vorbirea, scrierea sau oricare dintre diversele arte”. Conținutul poate fi livrat prin intermediul multor medii diferite, inclusiv pe internet, televiziune, CD-uri audio, carti, reviste si evenimente live, precum conferinte si spectacole.

Ce este IPTV sau Internet Protocol Television?

Desi numele ar putea parea destul de tehnic, IPTV (Internet Protocol Television) este un concept simplu. In loc sa receptioneze semnale de televiziune ca semnale de difuzare care intra in casa dvs. printr-o antena, cablu de fibra optica sau satelit, IPTV Romania permite spectatorului sa transmita continut media catre televizorul lor prin conexiunea lor la internet.

Cresterea vitezei de internet si inovatiile tehnologice au facut din IPTV o alternativa viabila la metodele traditionale de livrare a continutului media (canale romanesti). Cu IPTV, spectatorii pot viziona emisiunile si filmele preferate de pe o multitudine de dispozitive, inclusiv laptopuri, telefoane inteligente, tablete si televizoare. IPTV a facut mai convenabil consumul de continut media (programe romanesti) preferat mai mult decat in orice alta perioada din istorie.

Care sunt beneficiile IPTV Romania Online?

Cel mai evident avantaj pe care il ofera IPTV Romania Online este acela ca permite spectatorilor sa-si urmareasca programele tv preferate aproape oriunde sau oricand la un pret care este de obicei destul de ieftin decat un pachet traditional de cablu. Majoritatea serviciilor de streaming au un pret de aproximativ 12 euro pe luna si ofera abonatilor mii de canale romanesti si canale straine din care sa aleaga.

Inainte ca IPTV Romania Online sa devina o forma viabila de livrare media, consumatorii erau obligati sa cumpere pachete de cablu care pot sau nu sa includa programe pe care doreau sa le urmareasca. IPTV Diaspora le-a oferit spectatorilor din toata lumea posibilitatea de a „desface” programele pe care doresc sa le urmareasca dintr-un pachet de cablu umflat si a facut posibil ca oamenii sa se bucure de emisiunile lor preferate fara a fi nevoiti sa plăteasca pentru o programare suplimentara de care s-ar putea sa nu aiba interes.

Este IPTV Romania Diaspora o metoda mai buna decat cablul sau satelitul?

Desi s-ar putea sa fim un pic partinitori, aici, la IPTV Romania, credem din toata inima ca televiziune prin internet este o modalitate mai buna de a livra si de a consuma programe romanesti decat alte metode mai traditionale. IPTV le-a permis spectatorilor sa renunte la catusele pachetelor de cablu umflate si la preturi prea mari si a facut posibil ca oamenii sa plateasca doar pentru acele programe pe care doresc sa le vizioneze.

In plus, asa cum au aratat serviciile de streaming precum Netflix, IPTV a oferit oamenilor o noua cale pentru a obtine finantarea spectacolului de televiziune sau a filmului si difuzarea catre public. Netflix a lansat o mare varietate de serii originale care poate nu au reusit sa producă acum cinci ani. Avand sanse la spectacole ca retelele mari de cablu nu ar putea sau nu ar putea produce, Netflix incepe sa se impuna ca un jucator real in lumea productiei de televiziune online.

Viitorul IPTV Romania 

Daca tendintele actuale sunt vreo indicatie a viitorului IPTV Diaspora, credem ca este sigur sa spunem ca acest sector al livrarii de continut media va continua sa creasca. Oamenii au văzut avantajele pe care le are IPTV fata de metodele traditionale de livrare a mass-media si cererea va creste doar pe masura ce tot mai multi oameni „taie cablul”.

Acum se estimează că aproximativ una din cinci gospodarii din Statele Unite au abandonat complet cablul sau satelitul si primesc majoritatea continutului media prin streaming si servicii IPTV. In calitate de producator al primei solutii IPTV end-to-end din lume, consideram că aceste date sunt stiri foarte interesante.
Pentru a afla mai multe despre IPTV sau despre produsele pe care le oferim, vizitati site-ul nostru web astazi. Cand sunteti gata sa experimentati intregul potential al IPTV, contactati expertii de la IPTV Romania Diaspora.

Multumim pentru interes!